Translate / Перевести блог

понедельник, 14 апреля 2014 г.

iherb sooduskood / iherb esmatellija sooduskood

iHerb.com esmatellija info


Kasuta  iherb sooduskood REQ532  et saada 10$ allahindlus!



1. iHerb.com on usaldusväärne ja rahvusvaheline internetipõhine öko-supermarket! Sealt saad tellida toidulisandeid, toiduaineid, ilutooteid ja palju muudki. Hinnad on soodsad ning kvaliteet väga hea.


2. Kui soovid olla tollile makstavatest lisa-väljaminekutest prii, siis ei tohi sinu iHerbi tellimuse kogusumma ületada 26 dollarit. Hetkel on Eestis kehtiv käibemaksuvaba miinimum 22 eurot mille hulka ei arvestata postikulu.


3. Arvad, et 26 dollari eest ei saa iHerbist suurt midagi? Eksid! iHerb.com teeb tihti erinevaid kampaaniaid ja paljusid tooteid on sealt isegi soodsam osta kui otse tootjalt. iHerb teeb valitud toodetele aeg-ajalt lausa 90%-lisi soodustusi ning periooditi pakutakse ka tasuta postikulu.


4. Tellides standardse, ~26 dollarise paki, on postikulu 6 dollarit.


5. Teatud toidulisandid ja ilutooted, mis on näiteks Soomes ja Venemaal täiesti lubatud, peab Eesti Ravimiamet arusaamatutel põhjustel inimestele ohtlikeks ravimiteks ja nende tellimine on keelatud. Kui mõne toote puhul kahtled kas toll selle laseb läbi või mitte, siis kirjuta Eesti Ravimiametile aadressil: maarused[ät]ravimiamet.ee


 6. Kui soovid teha tellimust suurema summa eest ning tellida selliseid tooteid mida Eesti toll läbi ei laseks, siis võimaluse korral telli oma pakid Soomes elavate sõprade-sugulaste aadressile. Soome toll on Euroopa Liidu väliste pakkide suhtes oluliselt leebem  kui Eesti ametnikkond. Kuni 2013. aastani kehtib Soome tellides 44 euro suurune käibemaksuvaba miinimum ning rahuliku südamega saad tellida nt D3 vitamiinipreparaate jt. toidulisandeid mida Eesti miskipärast tellida ei lasta.


7. Olgugi, et iHerb on usaldusväärne sait ei ole kõik seal müüdavad tooted 100% looduslikud ja kõigile sobivad. Eelista parema reitinguga firmasid, tooteid millel on ökosertifikaadid ning USDA, FDA heakskiit.  Enne tellimist tutvu toote infoga ja loe teiste kasutajate hinnanguid antud toote kohta. Kõik need on iHerb.com lehel olemas.

Комментариев нет:

Отправить комментарий